Stichting DMR

De Dutch Mini Rally is het leukste dat je met je Mini kunt doen!

Een dag of een paar dagen genieten van het rijden in je Mini maar ook van een schitterende omgeving. De organisatie doet ieder jaar weer haar best om de mooiste verlaten weggetjes te vinden. De Dutch Mini Rally is geen snelheidsevenement. Het is een evenement waarbij, naast goed kaartlezen, vooral het genieten van het prachtige landschap, goed eten, leuke pubs en prima hotels én gezelligheid centraal staan.

Voor Classic en New

De Dutch Mini Rally wordt georganiseerd door en voor liefhebbers van de Mini. Daarom mogen er alleen Mini’s en Miniderivaten deelnemen aan de rally. Natuurlijk zijn zowel de Classic als de NEW Mini van harte welkom.

Verschillende klassen

Omdat we niet allemaal hetzelfde zijn wordt er gereden in verschillende klassen.
De Comfortklasse is er vooral voor de beginners of de mensen die meedoen om van de omgeving te genieten. In deze klasse wordt dan ook gebruik gemaakt van simpele kaartleessystemen.
De Toerklasse is er voor de iets meer geoefende kaartlezers en in deze klasse worden dan ook iets ingewikkeldere kaartleessystemen toegepast.
Tot slot is er de Sportklasse. Deze klasse is voor de doorgewinterde kaartlezer die geen (kaartlees)uitdaging uit de weg gaat. Voor deze klasse heeft de organisatie ieder jaar weer leuke maar pittige kaartleessystemen in petto. In welke klasse ook wordt deelgenomen, bij de Dutch Mini Rally draait het toch vooral om het genieten van alles wat er aan de ramen van je Mini voorbij komt.

DRIE keer per jaar een rally

Er worden ieder jaar drie rally’s georganiseerd.

De Dutch Mini Rally: een meerdaagse rally naar het buitenland in het voorjaar. 

De Mini Dutch Mini Rally: een ééndaagse rally ergens in Nederland in het najaar. 

De Dark Dutch Mini Rally: een avondrally ergens in Nederland in de winter. 

Organisatie

De organisatie van de (Mini) Dutch Mini Rally is in handen van de stichting Dutch Mini Rally.

Het bestuur van deze stichting bestaat uit:

Christiaan Wilhelm, voorzitter / Joost Bolwidt, secretaris / Loes Pieper, penningmeester / Dick van Lierop, bestuurslid / Stoffer Slofstra, bestuurslid