logo-DMR-green-slogan

DMR 2025 Schotland

27 april tot en met 3 mei 2025

Het is zover: met trots kunnen wij de 19e editie van de Dutch Mini Rally aankondigen! In 2025 reizen we naar Schotland.

Hou onze website en socials in de gaten. Daar maken we na de zomer de exacte datum dat de inschrijving open gaat bekend.

#DMR2025

HET PROGRAMMA

In de afgelopen 19 jaar zijn we al twee keer eerder naar Schotland geweest. Prachtige ruige natuur, vergezichten en verlaten wegen. Al dat moois zal in 2025 ook weer in de route zijn opgenomen. Maar er is meer! In 2025 zal het befaamde “Isle of Skye” in de route worden opgenomen. Sterker nog; we hebben er een hotel gevonden, zodat we maximaal kunnen genieten van al het moois dat Skye te bieden heeft. Van buitengewone uitzichten tot kronkelige rijderswegen en van uitgestrekte leegte tot typische Schotse kleine vissersdorpjes.

De rally zal in opzet weer gelijk zijn aan die van voorgaande jaren. Dus geheel verzorgd. Een prachtige (bekende) startlocatie. Goede typisch Schotse hotels. Lekkere lunches in de pub. Mooie routes met voor elk wat wils; uitdagend kaartlezen maar ook genieten van de prachtige omgeving in enkele verbindingsetappes.

De route voert na aankomst in Newcastle naar een bekende startlocatie. Daarna zijn de volgende etappeplaatsen in de route opgenomen; Kinlochard, Kyleakon (Skye), Aviemore en Peebles. De (prachtige) hotel locaties zijn vastgelegd en aan de route wordt inmiddels hard gewerkt. De route slingert door het typische Schotse landschap, langs kastelen, landhuizen, golfbanen en whisky-distilleries. Ook hebben we weer hele mooie plekjes gevonden om puur van het rijden met de Mini te genieten.

De inschrijving zal begin oktober 2024 opengaan voor alle belangstellenden, tótdat het maximumaantal deelnemers van 35 equipes bereikt is. De route wordt weer prachtig en vele bekende Schotse hoogtepunten zullen in de rouote worden opgenomen. Deelnemers worden verrast door het gebruik van Engelse navigatiesystemen, die niet alleen leuk en uitdagend zijn, maar ook met regelmaat goed en scherpte blijven vereisen. Opletten, maar vooral ook genieten, daar gaat het om in de Dutch Mini Rally! 

Last but not least: eventuele technische problemen met de Mini onderweg worden met behulp van het technische vernuft van het serviceteam van de enige echte Mini Specialist “Ben van Leeuwen” zoveel mogelijk opgelost…dus niets hoeft u te weerhouden om in te schrijven. 

Inschrijving

Begin oktober start de inschrijving.