logo-DDMR-slogan

dark dmr 2026

In januari 2026 zal de Mini DMR – The Dark edition weer worden verreden. Houd de website in de gaten voor nieuw over dit event of laat je gegevens achter in onze event alert!

To be announced

HET PROGRAMMA

Op zaterdag 7 oktober 2023 zal de Mini Dutch Mini Rally worden verreden in de omgeving van de Betuwe. Om de zaterdag optimaal te benutten zal de rally rond 10:00 uur van start gaan bij “Molen de Zwaluw” in Kesteren. De briefing zal daar om 09:30 plaatsvinden. Als vanouds zal Dick weer een zeer uitdagende route in elkaar zetten waarbij er in 3 klassen gestreden kan worden om het eremetaal. Bij de start is er zoals altijd een kop koffie met wat lekkers om niet met een lege maag aan de dag te beginnen.

Halverwege de dag zal een goede lunch worden geserveerd en aan het einde van de dag wacht een goed gevulde bar waar de sterke verhalen van de belevenissen van de dag kunnen worden gedeeld. Tijdens het diner worden dan uiteindelijk de prijswinnaars bekend gemaakt. Overigens is het diner ook op de plek waar we starten, “Molen de Zwaluw” in Kesteren.

Deelname aan de rally kost € 185,- en zoals altijd krijgen de deelnemers daarvoor een geheel verzorgde dag waarbij alleen de drankjes voor mens en machine voor eigen rekening zijn. Ook het bekende rallyschildje, de routeboeken en een uitleg aan de finish horen daarbij. Ook dit jaar gebruiken we de rallycheck app. De bekende controleletters worden niet meer langs de kant van de weg geplaatst maar verschijnen tijdens het rijden in beeld op de door de deelnemers vooraf geïnstalleerde app op hun telefoon. Hierdoor kan er sneller een uitslag worden opgemaakt na afloop van de rally. Alle deelnemers krijgen nog voldoende informatie over het gebruik van de app. De rally staat open voor de New MINI en de Classic Mini. De inschrijving voor de Mini Dutch Mini Rally zal sluiten zodra het beschikbare aantal startplaatsen (50) is vergeven. Er wordt niet gewerkt met een wachtlijst of reservelijst. Graag verwelkomen we jullie bij de start van de Mini Dutch Mini Rally. Namens de gehele crew.

inschrijven is nog niet mogelijk

Er kan helaas niet meer worden in geschreven op deze rally. Het door de organisatie ingestelde maximum aantal inschrijvingen is bereikt. Neem contact met ons op voor eventuele vragen.

Event alert

Schrijf je in voor onze event alert, dan ben je direct op de hoogte van onze aanstaande rallys!