Dutch Mini Rally

Dutch Mini Rally 2018 / Lake District

Van 29 april t/m 4 mei 2018 zal de alweer de 14e editie van de Dutch Mini Rally worden verreden. Op veler verzoek steken we weer de Noordzee over en gaan we gebieden verkennen waar de rally nog niet eerder is geweest. Vanzelfsprekend  wordt het weer een geweldige rally. Op dit moment worden de laatste voorbereidingen getroffen om de inschrijving te kunnen openen op 1 september 2017. Hou hiervoor onze website en onze Facebook pagina in de gaten.

 

Mini Dutch Mini Rally 2017, 1 oktober 2017

 45 equipes! Inschrijving gesloten maar wachtlijst nog geopend!

Zoals ieder jaar zal ook in 2017 weer een Mini Dutch Mini Rally georganiseerd worden. Vorig jaar ging de rally naar Zeeland en dit jaar zal de rally zich wat meer centraal in Nederland afspelen.

Op zondagochtend 1 oktober start de rally op een unieke locatie midden in Apeldoorn. De Mini’s mogen op het marktplein staan en na een kop koffie met wat lekkers en de briefing gaat de rally van start. Dick zal ook dit jaar weer zijn best doen mooie en stille landweggetjes op te zoeken waar de deelnemers de sportieve strijd met elkaar aan kunnen gaan.

In de ochtend gaat het via een oostelijke lus richting Ugchelen. Daar, midden in het bos, zal er een heerlijk lunchbuffet klaar staan en zit het eerste gedeelte van de rally er op.

Nadat iedereen genoten heeft van de lunch gaat het in de middag via een westelijke lus terug naar Apeldoorn. Ook nu weer volgens het vertrouwde recept van verlaten landweggetjes en mooie bospaden.

Aan het einde van de dag finishen we bij, opnieuw een speciale locatie, Bierbrouwerij de Vlijt in Apeldoorn. Daar gaat de rekenkamer aan de slag en kunnen de deelnemers genieten van het dinerbuffet. De winnaars worden bekendgemaakt en krijgen hun fraaie bekers uitgereikt.

Deelnemen aan de Mini Dutch Mini Rally 2017 kost € 125,- per equipe. Dat is inclusief koffie met wat lekkers bij de start, de lunch en het diner. Daarnaast zijn zaken als rallyschilden, routeboeken en een duidelijke uitleg vanzelfsprekend bij de prijs inbegrepen. Alleen de drankjes bij het diner en het vocht voor de Mini zijn voor eigen rekening.

Inschrijven kan door het digitale inschrijfformulier in te vullen én het inschrijfgeld  € 125,--  naar de stichting over te maken. (IBAN:  NL29RABO 0118398121 ten name van Dutch Mini Rally, o.v.v. de namen van de bestuurder én navigator).

De inschrijving is gesloten. wel kan je je op de wachtlijst laten plaatsen.

Inschrijfformulier is te vinden op: https://goo.gl/forms/MHjdqbE93ThsiBVD3

Deelnemerslijst

 

 

Goes - Veere - Vrouwenpolder - Brouwershaven - Bruinisse
Dinant - Couvin - Bouillon - Francorchamps - La Roche
Volendam - De Rijp - Heerhugowaard - Monnickendam - Ter Aar
Newcastle - Castle Bolton - Aysgarth - Bolton Abbey - Pickering
Amersfoort - Driebergen - Wijk bij duurstede - Amerongen
Dover - Haywards Heath - Lyndhurst - Oxford - Milton Keynes
Hengelo - Wilsum - Holten
Anhée - Sedan - Luxemburg - Heerlen
Gelderland - Overijssel
Schotland
Nederland - Duitsland
Gelderland - Utrecht - Zuid Holland
Engeland
Gelderland
Europa
Zuid Engeland
DMR 2007
Nederland, België, Luxembrug, Frankrijk en Duitsland
DMR 2006
april 2006 | Schotland
DMR 2005
april 2005 | Wales
Twitter Facebook

sponsors

Ben van Leeuwen
Breitling
Yokohama
Handa shop
Prijs Printer
DFDS Seaways
Autotaalglas