Ga naar hoofdinhoud

Mini DMR 2021

Minivrienden,

Op zondag 3 oktober 2021 zal de Mini Dutch Mini Rally worden verreden in de omgeving van Zwolle. Om de zondag optimaal te benutten zal de rally rond 10:00 uur van start gaan bij “Het Asje” in Dalfsen. De briefing zal daar dus om 09:30 plaatsvinden. Om deelnemers die wat verder naar de start moeten reizen de mogelijkheid te geven de avond ervoor al aanwezig te zijn heeft de organisatie een deal gesloten met het Van der Valk in Zwolle. Daar kan voor € 108,50 een tweepersoonskamer worden geboekt. Het ontbijt kost € 14,50 per persoon. (10 minuten van de startlocatie). Zorg dat je bij je boeking (direct bij het hotel) aangeeft dat je voor de Mini Dutch Mini Rally komt en geef daar de boekingscode GF3426 door.

Als vanouds zal Dick weer een zeer uitdagende route in elkaar zetten waarbij er in 3 klassen gestreden kan worden om het eremetaal. Natuurlijk start de rally met een korte briefing, zeker ook gezien de bijzondere omstandigheden waaronder deze rally verreden zal worden. Halverwege de dag zal een voedzame en goede lunch worden geserveerd en aan het einde van de dag wacht een goed gevulde bar waar de sterke verhalen van de belevenissen van de dag kunnen worden gedeeld. Tijdens het diner worden dan uiteindelijk de prijswinnaars bekend gemaakt.

Om ervoor te zorgen dat we ons allemaal kunnen houden aan de noodzakelijke richtlijnen met betrekking tot het Covid-19 virus is er plaats voor maximaal 45 equipes. Met dit aantal equipes kan op alle locaties (start/lunch en finish) worden voldaan aan de (nu nog geldende) 1,5 meter regel. Van de deelnemers wordt gevraagd zich ten alle tijden te houden aan de geldende regelgeving en de adviezen van het RIVM op te volgen. Alleen dan kan een evenement als dit worden georganiseerd.

De inschrijving voor de Mini Dutch Mini Rally gaat open op maandag 6 september 2021 om 10:00 uur en zodra het beschikbare aantal startplaatsen is vergeven zal de inschrijving sluiten. Er wordt niet gewerkt met een wachtlijst of reservelijst.

Graag verwelkomen we jullie bij de start van de Mini Dutch Mini Rally.

Namens de gehele crew.

Back To Top