Ga naar hoofdinhoud

Mini DMR 2020

Minivrienden,

Na enkele maanden van voorbereiden is het de organisatie van de Dutch Mini Rally gelukt om ook in deze moeilijke en onzekere tijden een Mini Dutch Mini Rally te organiseren.

Op zondag 18 oktober 2020 zal de Mini Dutch Mini Rally worden verreden in de omgeving van Zwolle. Om de zondag optimaal te benutten zal de rally rond 10:00 uur van start gaan bij “Het Asje” in Dalfsen. De briefing zal daar dus om 09:30 plaatsvinden. Om deelnemers die wat verder naar de start moeten reizen de mogelijkheid te geven de avond ervoor al aanwezig te zijn heeft de organisatie een deal gesloten met het Van der Valk in Zwolle. Daar kan voor € 139,50 een tweepersoonskamer worden geboekt incl. ontbijt en toeristenbelasting (10 minuten van de startlocatie).

Als vanouds zal Dick weer een zeer uitdagende route in elkaar zetten waarbij er in 3 klassen gestreden kan worden om het eremetaal. Natuurlijk start de rally met een korte briefing, zeker ook gezien de bijzondere omstandigheden waaronder deze rally verreden zal worden. Er zal door de organisatie ruim aandacht besteed worden aan het Corona-protocol en de geldende regels. Halverwege de dag zal een voedzame en goede lunch worden geserveerd en aan het einde van de dag wacht een goed gevulde bar waar de sterke verhalen van de belevenissen van de dag kunnen worden gedeeld. Tijdens het diner worden dan uiteindelijk de prijswinnaars bekend gemaakt.

Om ervoor te zorgen dat we ons allemaal kunnen houden aan de noodzakelijke richtlijnen met betrekking tot het Covid-19 virus is er plaats voor maximaal 35 equipes. Met dit aantal equipes kan op alle locaties (start/lunch en finish) worden voldaan aan de 1,5 meter regel. De organisatie realiseert zich dat met dit aantal beschikbare startplaatsen (minder dan normaal) equipes teleurgesteld worden maar stelt zich op het standpunt dat we beter een rally voor 35 equipes kunnen organiseren dan helemaal geen rally. Van de deelnemers wordt gevraagd zich ten alle tijden te houden aan de geldende regelgeving en de adviezen van het RIVM op te volgen. Alleen dan kan een evenement als dit worden georganiseerd. Ten overvloede, de organisatie zal werken met een Corona protocol dat door meerdere evenementen wordt gebruikt.

De inschrijving voor de Mini Dutch Mini Rally gaat open op zaterdag 29 augustus 2020 om 10:00 uur en zodra het beschikbare aantal startplaatsen is vergeven zal de inschrijving sluiten. Er wordt niet gewerkt met een wachtlijst of reservelijst.

Om een rally in deze bijzondere tijden mogelijk te maken zijn ook bijzondere afspraken met de verschillende locaties noodzakelijk. De organisatie adviseert daarom iedereen de voorwaarden bij inschrijving goed door te nemen.

Graag verwelkomen we jullie bij de start van de Mini Dutch Mini Rally.

Namens de gehele crew.

Back To Top