skip to Main Content

Mini DMR 2019

Mini Dutch Mini Rally, zondag 6 oktober 2019

Ook in 2019 organiseren we weer een Mini Dutch Mini Rally. De eendaagse variant van de Dutch Mini Rally.

In 2019 zal de rally worden verreden op zondag 6 oktober in de Achterhoek. Een gebied dat zich meer dan uitstekend leent voor het door ons zo geliefde spelletje. Kleine weggetjes, sommige zelfs onverhard. Niet al teveel bebouwing en amper stoplichten. Dick en Martijn & Mariël dragen zorg voor de route en hebben beloofd er weer een uitdagende rit van te maken, zij het wat minder moeilijk dan vorig jaar. Ook in 2019 zijn er natuurlijk drie klassen waarin gestreden kan worden. De Sportklasse voor de ervaren equipes, de Toerklasse voor de minder ervaren/beginnende equipes en de Comfortklasse voor degenen die rustig willen rijden zonder al teveel ‘gepuzzel’.

De start zal plaatsvinden op zondagochtend 6 oktober bij het Fletcher Resort-Hotel in Zutphen. Na de ontvangst en briefing gaat het via de mooiste weggetjes naar ‘Erve Kots’. Hoewel de naam anders doet vermoeden wacht daar een heerlijke lunch. De controlekaarten van de ochtend worden ingeleverd en na de lunch met bekende ‘rally-kroket’ gaat de route verder om uiteindelijk weer te finishen bij het Fletcher Resort-Hotel in Zutphen.

Daar worden de controlekaarten van de middagetappe ingeleverd, kan de rekenkamer aan het werk en zullen, onder het genot van een heerlijk dinerbuffet, de prijswinnaars bekend worden gemaakt.

Zoals gebruikelijk is alles inclusief bij de Dutch Mini Rally. De rally van 2019 kost € 150,- per equipe. Dat is inclusief koffie/thee met wat lekkers bij de ontvangst, lunch, dinerbuffet, uitstekende routeboeken, een duidelijke uitleg en natuurlijk twee rallyschilden. Als de traditie van de laatste jaren zich voortzet krijg je daarvoor ook nog prachtig weer.

Het maximum aantal equipes is 45. Inschrijvingen waarvan de betaling volledig binnen is worden op de deelnemerslijst geplaatst.

Omdat Zutphen niet voor iedereen naast de deur ligt heeft de organisatie een deal gesloten met het Fletcher Resort-Hotel Zutphen. Een tweepersoonskamer inclusief ontbijt kost voor de nacht van 5 op 6 oktober slechts € 65,-. Boeken kun je zelf. Meld dan wel even dat je een deelnemer van de Mini Dutch Mini Rally bent.

Back To Top