skip to Main Content

Mini DMR 2018

Ook in 2018 organiseren wij weer een Mini Dutch Mini Rally. Dit jaar is het op 7 oktober zover. In de mooie omgeving van ’s Hertogenbosch heeft de organisatie weer een prachtige en uitdagende rit uitgezet.

De start van de rally zal plaats vinden bij het Van der Valk hotel Nuland. Na een kop koffie/thee met wat lekkers en de briefing kunnen de deelnemers vertrekken voor het eerste deel van de route. Vanzelfsprekend zal die mooi zijn maar ook meer dan voldoende uitdaging bieden aan de deelnemers in de verschillende klassen. In Sint-Oedenrode hebben we een leuke locatie gevonden voor de lunch. Na de lunch gaat het dan via een mooie route weer naar de finish die dit jaar zal zijn bij het Van der Valk in Vught. Daar wacht een life cooking buffet op ons met natuurlijk de prijsuitreiking.

Voor deelnemers die voorafgaande aan de start op 7 oktober willen overnachten bij het Van der Valk in Nuland; een tweepersoonskamer inclusief goed ontbijt kost daar voor ons 94,50 per equipe. Boeken kan via het hotel met de mededeling dat je deelnemer van de Mini Dutch Mini Rally bent.

De hele dag verzorgd (incl. Luch, diner, etc etc) kost € 145,- per equipe van 2 personen.

Back To Top