Ga naar hoofdinhoud

MDMR Dark Edition 2024

MINI DUTCH MINI RALLY, THE DARK EDITION – 20 JANUARI 2024

Minivrienden,

De dagen worden weer korter en de herfst heeft zijn intrede gedaan. De winter staat voor de deur en we kijken allemaal uit naar de Dutch Mini Rally in Wales, het komende voorjaar. Dat is echter nog best een aantal maanden van ons vandaan.

Afgelopen jaar hebben we iets nieuws geïntroduceerd, de Dark Edition. Dat was een groot succes! Omdat goede dingen een opvolging verdienen, organiseren we in 2024 onze 2e editie van de Dark Edition. Wat gaan we doen?

De deelnemers verzamelen zich op zaterdag 20 januari 2024, zo rond de klok van 15:30 uur bij het Fletcher in Zutphen. Na de bekende formaliteiten, eventueel een verlate nieuwjaarswens, een kop koffie/thee en wat lekkers, de briefing en het uitreiken van een rallyschild en het routeboek, gaan de deelnemers rond een uur of 16:30 op pad. Het is dan nog licht maar al snel zal de schemering inzetten die zorgt voor een totaal andere dimensie.

Dick zorgt zoals altijd voor een mooie en uitdagende route, verdeeld over de bekende drie klassen. Rond de klok van 19:00, de deelnemers hebben er dan twee en een half uur opzitten, staat in de bossen rond Groenlo een heerlijke Hollands Stamppot buffet op ons te wachten.

Rond een uur of 20:00, het is dan inmiddels echt donker, gaat de rit via een mooie lus weer terug naar het Fletcher Hotel in Zutphen. Daar arriveren de deelnemers rond de klok van 22:30. Omdat rallyrijden hongerig maakt staat het bittergarnituur dan al klaar. Snel wordt de uitslag berekend en om 23:00 is de prijsuitreiking en weten we wie de tweede editie van de “Mini Dutch Mini Rally Dark Edition” heeft gewonnen. Het is dan mogelijk om tegen een gereduceerd tarief (€ 99,- per kamer incl. ontbijt) te blijven slapen in het Fletcher Hotel Zutphen maar de deelnemers kunnen er ook voor kiezen naar huis te rijden.

Deze rit kunnen we aanbieden voor € 115,- per equipe. Dat is inclusief de ontvangst met koffie/thee en wat lekkers, een rallyschild, een routeboek en duidelijke uitleg, een stamppot buffet en de bitterbal bij de finish. De rally zal worden gereden met de “rallycheck app”.
De drankjes en een eventuele hotelovernachting zijn voor eigen rekening.

De hotelovernachting dient ook door de deelnemers zelf geboekt te worden.

Het zou leuk zijn als de deelnemers in hun Classic of New Mini komen. Echter, wij realiseren ons dat gezien de maand waarin we de rally organiseren er deelnemers zijn die hun dagelijks (comfortabel en warm) vervoer boven de Mini verkiezen. Dat is dan bij deze rit toegestaan.

Inschrijven kan vanaf nu via onze website. Deelnemers betalen bij inschrijving het volledige inschrijfgeld. Als een deelnemer voor 15 december 2023 zijn/haar inschrijving schriftelijk intrekt (mail naar organisatie) zal het volledige inschrijfgeld worden terugbetaald. Als de inschrijving na 15 december 2023 wordt teruggetrokken zal geen restitutie van het inschrijfgeld plaatsvinden.

We hopen jullie te mogen begroeten op zaterdag 20 januari 2024 in Zutphen.

Groet namens de gehele organisatie van de Dutch Mini Rally,

Christiaan, Stoffer, Loes, Dick en Joost

Back To Top