Ga naar hoofdinhoud

Inschrijven Dutch Mini Rally 2023

Dutch Mini Rally 2023 / Lakes, Dales, Pennines and Moors / 25 april 2023 – 1 mei 2023

Voorwaarden

Deelname aan de Dutch Mini Rally 2023 kost € 2.175,- (basisbedrag excl. gekozen opties). Deze prijs is voor een equipe van twee personen. In deze prijs zit het volgende inbegrepen; deelname aan de rally met één equipe van 2 personen, overtocht IJmuiden – Newcastle op 25 april 2023 incl. buitenhut en auto. Overnachting in 4 hotels op basis van diner, tweepersoons kamer en ontbijt, lunch op alle dagen in een pub, alle roadbooks, 2 rallyschilden, iedere dag een uitleg van de juiste route, overtocht Newcastle – IJmuiden op 30 april 2023 incl. buitenhut, auto, en diner aan boord. Daarnaast ook technische assistentie tijdens de rally van de service crew van Ben van Leeuwen.

Mocht u extra opties hebben aangekruist dan dient u de daar genoemde bedragen ook over te maken. Let op! Maaltijden aan boord (bij)boeken is mogelijk maar is duurder dan vooraf boeken (via organisatie rally).

De inschrijving wordt geaccepteerd wanneer het rallysecretariaat van de Stichting Dutch Mini Rally het, digitale inschrijfformulier en de non refundable aanbetaling van €100,- heeft ontvangen. Het (restant van het) totale inschrijfgeld dient vóór 31-12-2022 te zijn ontvangen.

Het totale inschrijfgeld zal worden terugbetaald:
• Aan inschrijvers waarvan de inschrijving door de organisatie niet geaccepteerd wordt.

Het totale inschrijfgeld (minus non refundable aanbetaling) zal worden terugbetaald:
• Aan deelnemers die vóór 31-12-2022, 24:00 uur de organisatie per mail melden hun inschrijving in te trekken.

Het inschrijfgeld zal gedeeltelijk terug betaald worden:
• Volledig inschrijfgeld, minus 50% wanneer de deelnemer zich schriftelijk terugtrekt na 31-12-2022 maar vóór 01-02-2023, 24:00 uur.
• Als de deelnemer na 01-02-2023, 24:00 uur, de inschrijving intrekt zal geen terugbetaling van het inschrijfgeld plaatsvinden.

Het volledige bedrag aan inschrijfgeld dient vóór 31-12-2022 te worden overgemaakt. Het bedrag dient te worden overgemaakt op bankrekening IBAN: NL29RAB0 0118398121 t.n.v. de penningmeester van de Dutch Mini Rally te Goor o.v.v. DMR2023, de naam van de equipe (bestuurder en navigator). Zorg zelf voor een adequate reis- en annuleringsverzekering.

De stichting, uitzetters en sponsoren sluiten iedere aansprakelijkheid, voor zowel directe als indirecte schade van welke aard dan ook, uit. De deelnemers vrijwaren de stichting, de uitzetters en sponsoren tegen eventuele aanspraken van derden.

Keuze maaltijden

Standaard zit in het inschrijfgeld het diner voor de terugweg inbegrepen. Hieronder kunt u aangeven welke maaltijden u graag extra wilt bijboeken tegen genoemde kosten.

Privacy statement gebruik fotomateriaal

De organisatie van de Dutch Mini Rally kan beeldmateriaal van het evenement op zijn social media kanalen plaatsen. Hierbij worden personen nooit herkenbaar in beeld gebracht en worden kentekens van deelnemende auto’s altijd afgeschermd. De organisatie is niet verantwoordelijk voor beeldmateriaal dat door deelnemers wordt gemaakt en door deelnemers op hun eigen social media accounts geplaatst wordt.

E-mail adres

Let op! Het hier opgegeven e-mail adres zal door de organisatie gebruikt worden om met u te communiceren! Controleer dus goed welk e-mail adres er wordt opgegeven. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van een wijziging in deze gegevens.

De inschrijving is gesloten.

 

Back To Top