Dutch Mini Rally

Mini Dutch Mini Rally, 7 oktober 2018

Ook in 2018 organiseren wij weer een Mini Dutch Mini Rally. Dit jaar is het op 7 oktober zover. In de mooie omgeving van 's Hertogenbosch heeft de organisatie weer een prachtige en uitdagende rit uitgezet.

De start van de rally zal plaats vinden bij het Van der Valk hotel Nuland. Na een kop koffie/thee met wat lekkers en de briefing kunnen de deelnemers vertrekken voor het eerste deel van de route. Vanzelfsprekend zal die mooi zijn maar ook meer dan voldoende uitdaging bieden aan de deelnemers in de verschillende klassen. In Sint Oedenrode hebben we een leuke locatie gevonden voor de lunch. Na de lunch gaat het dan met een mooie route weer naar de finish die dit jaar zal zijn bij het Van der Valk in Vught. Daar wacht een life cooking buffet op ons met natuurlijk de prijsuitreiking.

Voor deelnemers die voorafgaande aan de start op 7 oktober willen overnachten bij het Van der Valk in Nuland; een tweepersoonskamer inclusief goed ontbijt kost daar voor ons 94,50 per equipe. Boeken kan via het hotel met de mededeling dat je deelnemer van de Mini Dutch Mini Rally bent.

Deelnemerslijst

Dutch Mini Rally 2019

Op zaterdag 7 juli ging de inschrijving voor de Dutch Mini Rally naar Schotland open. Binnen een paar uur waren alle 30 beschikbare startplekken vergeven! Dat hadden we niet verwacht. De organisatie besloot om te onderzoeken of het mogelijk was een aantal extra equipes toe te laten zonder dat we afbreuk doen aan het karakter van de rally. Inmiddels zijn de gesprekken met de hotels en de bootmaatschappij afgerond en kunnen we meedelen dat we nog 6 equipes kunnen toelaten. Dat maakt dat we met 36 equipes de reis kunnen maken. De eerste 6 equipes van de wachtlijst hebben inmiddels persoonlijk bericht gehad. Aanmelden voor de wachtlijst kan nog steeds. Als een toegelaten equipe zich terugtrekt benaderen we de eerstvolgende equipe op de wachtlijst.

Deelnemerslijst

Goes - Veere - Vrouwenpolder - Brouwershaven - Bruinisse
Dinant - Couvin - Bouillon - Francorchamps - La Roche
Volendam - De Rijp - Heerhugowaard - Monnickendam - Ter Aar
Newcastle - Castle Bolton - Aysgarth - Bolton Abbey - Pickering
Amersfoort - Driebergen - Wijk bij duurstede - Amerongen
Dover - Haywards Heath - Lyndhurst - Oxford - Milton Keynes
Hengelo - Wilsum - Holten
Anhée - Sedan - Luxemburg - Heerlen
Gelderland - Overijssel
Schotland
Nederland - Duitsland
Gelderland - Utrecht - Zuid Holland
Engeland
Gelderland
Europa
Zuid Engeland
DMR 2007
Nederland, België, Luxembrug, Frankrijk en Duitsland
DMR 2006
april 2006 | Schotland
DMR 2005
april 2005 | Wales
Twitter Facebook

sponsors

Ben van Leeuwen
Breitling
Yokohama
Handa shop
Prijs Printer
DFDS Seaways
Autotaalglas