skip to Main Content

Dark DMR 2022

MINI DUTCH MINI RALLY, THE DARK EDITION – 22 JANUARI 2022,

Minivrienden,

De dagen worden weer korter en de herfst heeft zijn intrede gedaan. De winter staat voor de deur en we kijken allemaal reikhalzend uit naar de Dutch Mini Rally “South to North” in Engeland, het komende voorjaar. Dat is echter nog best een groot aantal maanden van ons vandaan.

De afgelopen jaren bereikten ons berichten dat er bij deelnemers de wens was om ook een keer een avondrit te rijden. Daar hebben we de afgelopen maanden over nagedacht. De route voor de Dutch Mini Rally in Engeland staat al heel lang in de steigers en ook de Mini Dutch Mini Rally ligt alweer achter ons. Dus Dick had wel tijd en zin om een leuke avondrit in elkaar te zetten.

We hebben de afgelopen weken besteed om voor jullie een nieuw hoofdstuk aande bestaansgeschiedenis van de Dutch Mini Rally toe te voegen; de “Mini Dutch Mini Rally Dark Edition”. Wat hebben we bedacht?

De deelnemers verzamelen zich op zaterdag 22 januari 2022 zo rond de klok van 15:00 uur bij het Fletcher Hotel aan de Soersenseweg in Apeldoorn. Na de bekende formaliteiten, eventueel een verlate nieuwjaarswens, een kop koffie/thee en wat lekkers, de briefing en het uitreiken van de routeboeken gaan de deelnemers rond een uur of 16:00 op pad. Het is dan nog licht maar al snel zal de schemering inzetten die zorgt voor een andere dimensie.
Dick zorgt zoals altijd voor een mooie en uitdagende route verdeeld over de bekende drie klassen. Rond de klok van 19:00, de deelnemers hebben er dan drie uur opzitten, staat in de bossen rond Beekbergen een heerlijke Hollands Stamppot buffet op ons te wachten.

Rond een uur of 20:00, het is dan inmiddels echt donker, gaat de rit via een mooie lus weer terug naar het Fletcher Hotel in Apeldoorn. Daar arriveren de deelnemers rond de klok van 22:00. Omdat rallyrijden hongerig maakt staat het bittergarnituur dan al klaar. Snel wordt de uitslag berekend en om 22:30 is de prijsuitreiking en weten we wie de eerste editie van de “Mini Dutch Mini Rally Dark Edition” heeft gewonnen. Het is dan mogelijk om tegen een gereduceerd tarief ( € 85,- per kamer incl. ontbijt) te blijven slapen in het Fletcher Hotel maar de deelnemers kunnen er ook voor kiezen naar huis te rijden.

Deze rit kunnen we aanbieden voor € 95,- per equipe. Dat is inclusief de ontvangst met koffie/thee en wat lekkers, een rallyschild, een routeboek en duidelijke uitleg, een stamppot en de bitterbal bij de finish. De drankjes en een eventuele hotelovernachting zijn voor eigen rekening.

Het zou leuk zijn als de deelnemers in hun Classic of New Mini komen. We realiseren ons alleen dat gezien de maand waarin we de rally organiseren, er deelnemers zijn die hun dagelijks vervoer boven de Mini verkiezen. Ook dat is bij deze rit mogelijk.

Inschrijven kan vanaf nu via onze website. De rally kan alleen doorgang vinden als er voor maandag 3 januari 2022 minimaal 20 equipes hebben ingeschreven. Als op maandag 3 januari 2022 minder dan 20 equipes hebben ingeschreven, of op dat moment geldende Corona-maatregelen maken het organiseren van een rally niet mogelijk, dan wordt het volledige inschrijfgeld geretourneerd. Vanzelfsprekend gelden bij de start-, diner- en finishlocatie de Corona-maatregelen zoals het kunnen tonen van een QR-code.

We hopen jullie te mogen begroeten op zaterdag 22 januari in Apeldoorn.

Groet namens de gehele organisatie van de Dutch Mini Rally

Christiaan, Stoffer, Loes, Dick en Joost

Ga naar het inschrijfformulier

Back To Top