skip to Main Content

Coronavirus update

Maandag, 16 maart 2020.

Beste Dutch Mini Rally vrienden,

Dagelijks worden we geconfronteerd met nieuws over het coronavirus, COVID-19. De gezondheid en het welzijn van CREW & deelnemers is voor onze stichting eerste prioriteit en wij vinden het belangrijk om jullie op de hoogte te houden over onze aanpak en communicatie betreffende het coronavirus.

Regeringen implementeren hun reisbeperkingen en vereisten die van invloed kunnen zijn op onze rally. Over zes weken is formeel de start van de DMR 2020 gepland. Een ieder van ons (CREW & deelnemers) kijkt elk jaar enorm uit naar de start van de rally. Echter, eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het er momenteel zeer somber uitziet of de DMR dit jaar wel door kan gaan. Het bestuur heeft op het moment van dit schrijven nog niet een definitief besluit genomen.

De organisatie is druk bezig verschillende scenario’s tegen het licht te houden, i.o.m. de hotels en DFDS, en al de scenario’s af te wegen en te beoordelen om tot een evenwichtig besluit te kunnen komen. Hotels zijn uiteraard vorig jaar al geboekt. Wij zijn druk in gesprek met al de hotels om te kijken wat de (on)mogelijkheden zijn. Wij hopen jullie spoedig van een update te voorzien.

Voor nu geldt dat we hopen dat een ieder in goede gezondheid verkeert en blijft verkeren!

Namens de gehele DMR-organisatie,

Christiaan Wilhelm

Vz. Stichting Dutch Mini Rally.

Back To Top