skip to Main Content

Coronavirus

Zondag, 22 maart 2020.

Beste Dutch Mini Rally vrienden,

Graag willen wij jullie informeren over een besluit dat het bestuur van de Stichting Dutch Mini Rally vandaag genomen heeft. De 16e editie van de Dutch Mini Rally zal van 25 april t/m 1 mei 2021 worden verreden. De belangrijkste reden hiervoor is de situatie rondom het coronavirus in Europa. Wij kunnen én willen geen enkel risico nemen met de gezondheid van onze deelnemers en crew-leden.

Een andere belangrijke reden is dat overheden van de verschillende landen binnen Europa hun reisbeperkingen en vereisten implementeren. Er is onvoldoende duidelijkheid over hoe deze reisbeperkingen en vereisten zich de komende vijf weken verder zullen ontwikkelen. Dit gegeven in combinatie met het gezondheidsargument van onze deelnemers én crew-leden en de financiële verplichtingen rondom het evenement, leiden tot de onvermijdelijke conclusie dat het op dit moment voor alle betrokkenen noodzakelijk is om het evenement te verplaatsen naar april 2021.

De route voor de 16e editie is klaar om ter plekke gecontroleerd te worden. De route in 2021 zal dan ook dezelfde route zijn die nu al is voorbereid. Nadat al de hotels en de bootmaatschappij DFDS de afgelopen dagen hebben aangegeven mee te willen werken aan het verschuiven van de datum, heeft de organisatie vandaag dit besluit genomen. Het programma van de 16e Dutch Mini Rally zal zoveel als mogelijk hetzelfde blijven.

Alle inschrijvingen blijven geldig en wij zullen de inschrijvingen aanpassen aan de nieuwe datum. Wij gaan er hierbij vanuit dat alle equipes die nu zijn ingeschreven in april 2021 in Dover aan de start zullen verschijnen. Wij vertrouwen erop dat iedereen in april 2021 evenveel zin heeft om het 16e hoofdstuk van het boek over de geschiedenis van ‘de Dutch Mini Rally’ gezamenlijk te schrijven.

Mochten er vragen zijn dan kan dat bij voorkeur via e-mail naar info@dutchminirally.nl.

Wij rekenen op jullie begrip voor ons besluit en vooral dat wij alle equipes op 25 april 2021 in Dover aan de start mogen verwelkomen.
Blijvend geldt dat we hopen dat een ieder in goede gezondheid verkeert en blijft verkeren!

Namens de gehele DMR-organisatie,

Christiaan Wilhelm

Vz. Stichting Dutch Mini Rally.

Back To Top